Rett før sommerferien kom feiende over oss og vi hadde gjennomført den offisielle åpningen av vår nye kunstgressbane, hadde vi gleden av å signere en ny hovedsponsor avtale med Lillesands Sparebank!

Lillesands Sparebank bidro med en fantastisk gave på 500.000 i forbindelse med det nye anlegget, og som det ble nevnt under åpningen så skulle de også komme inn som hovedsponsor.

Avtalen trådte i kraft rett før ferien, og vi er veldig takknemlige for å ha de med på laget. Vi har benyttet oss av tjenestene til Lillesands Sparebank i 25+ år, og de er en verdifull samarbeidspartner for oss, som vi også ser frem til å ha med på laget når vi nå satser videre på enda flere nye og bedre anlegg.

I denne anledningen ønsker de også å sende en hyggelig melding til alle vår medlemmer. Vi utleverer ikke informasjon til andre enn de vi er pålagte gjennom NIF, med unntak av begrenset informasjon til vår hovedsponsor, ref. personvernserklæringen til Eidekam.

Hvis du som medlem ikke har reservert deg, men allikevel ikke skulle ønske å få denne medlemshilsen fra vår nye hovedsponsor, så gi beskjed til post@eidekam.no slik at vi kan få merket brukeren din som reservert. PS: Gjelder kun personer over 18 år og som ikke allerede har reservert seg.

Vi håper alle har hatt en strålende sommer, og er klar for et nytt skoleår/idrettsår, og at dere allerede hatt fått gleden av de to nye anleggene som står til alles disposisjon! Har dere spørsmål for de aktuelle aktivitetene, så ta kontakt med de respektive gruppelederne, evt. post@eidekam.no.

Husk å besøke vår hjemmeside for mer info: www.eidekam.no,

her finner du enda mer informasjon om alle vår sponsorer som vi nå fortløpende skal introdusere for dere!