Skiløype og reparasjon av skiløype

Fredag 5 januar fikk vi kjørt opp skiløype i lysløypa vår, med god hjelp av Svein Arne Lovisenro og Kjetil Tveite!

På mandag 08 januar ble dessverre løypa kjørt i stykker av en gravemaskin, og arbeidet med å få fikset den i tide til skidag på både skolen og for idrettslaget ble satt i gang i all hu og hast.

Heldigvis er vi så heldige at det er mange som er villige til å hjelpe når det trengs, og vi har nå fått kjørt opp ny løype!En stor takk til Svein Arne Lovisenro som nok en gang hjalp med å rette løypa, og til Kjetil Tveite som fikk samlet troppene, hentet utstyret ++.

Hans Martin Bjellerås, som egentlig skulle komme med sin egen traktor for å hjelpe oss å grave frem porten til kunstgressbanen måtte trå til enda litt ekstra for å få tak i en ny traktor når han sin møtte på noen tekniske utfordringer, og løste utfordringen på stående fot! Traktoren fikk han låne av Gitmark!

En takk til Imås IL som lånte oss en sporlegger av god kvalitet, og som hjalp oss veldig.

Vår snøscooter har som dere kanskje har fått med dere havarert nå i vinter, og er på verksted for reparsjon. Heldigvis fikk vi super bistand fra Grimstad Røde Kors v/ Trude Holtebu. Hun var med i flere timer og kjørte opp både løype for de aller minste på kunstgressbanen vår, i tillegg til å kjøre nye skispor i lysløypa. Vi er utrolig takknemlige for innsatsen som ble lagt ned for å få på plass en god løype til alles glede, og ikke minst til skolen, barnehage og idrettslaget.

https://www.rodekors.no/lokalforeninger/agder/grimstad/